Begraven of cremeren

Kiest u voor begraven of cremeren? Het is en blijft een persoonlijke keuze, sommige mensen willen zichzelf laten begraven terwijl anderen er niks van willen weten.Tegenwoordig kun je zelf bepalen voor welke optie je kiest. Het is mogelijk om je hele uitvaart zelf samen te stellen. Zo kun je niet alleen bedenken of je kiest voor begraven of cremeren, maar ook of je een rouwadvertentie in de krant wilt hebben, of er rouwbloemen moeten zijn en of de gasten koffie en thee krijgen.

Begraven of cremeren kosten

Of u nou kiest voor begraven of cremeren, beide opties kosten geld. Om erachter te komen welke optie het voordeligst is kunt u onze bereken tool raadplegen. Geef aan of u kiest voor een crematie of begrafenis en welke andere wensen u nog meer heeft. Na het opgeven van deze zaken zal de tool binnen een minuut aangeven wat de totale uitvaartkosten bedragen.
Passende uitvaartverzekering

De totale kosten kunt u eenvoudig verzekeren middels een zogenaamde uitvaartverzekering. Op het moment dat u overlijdt zal deze een geldbedrag uitkeren aan de nabestaanden. Zo kunnen ze zonder problemen uw uitvaart betalen, zonder zelf een beroep te moeten doen op spaargeld. Kortom, wilt u uw nabestaanden met een goed gevoel achterlaten, zorg dan voor een complete uitvaartverzekering.

Monuta
Uw premie is incl. € 64,- distributiekosten.
U betaalt premie tot aan het overlijden van de verzekerde(n).
Uw verzekerd bedrag en premie worden jaarlijks geïndexeerd.
Uw premie kan jaarlijks veranderen
Dela
Distributiekosten € 9,60. Deze brengen wij in de eerste 10 jaren tegelijk met je premie in rekening, dit is € 0,08 per maand.
Poliskosten: € 3,50. Deze worden éénmalig in rekening gebracht.
Waardevast, dus altijd de afgesproken begrafenis of crematie. Het verzekerd bedrag stijgt mee met de uitvaartkosten in Nederland.
 
Yarden
Distributiekosten € 59 per verzekerde.
U kunt de verzekering direct aanpassen als uw wensen veranderen.
U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg