Luxe uitvaart

Als u voor een luxe uitvaart kiest kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Een sobere uitvaart kost een kleine 5000 euro. Kiest u echter voor een luxe uitvaart, dan kunnen de kosten oplopen tot zo'n 15.000 euro. Hoeveel gaat mijn persoonlijke uitvaart kosten? Die vraag wordt steeds vaker gesteld, omdat mensen willen weten waar ze aan toe zijn. Om een goed antwoord op deze vraag te krijgen kunt u gebruik maken van een zogenaamde berekeningstool. Dit is een programma waarmee u op eenvoudige en snelle manier een kostenoverzicht van uw eigen uitvaart kunt krijgen. Het opgeven van uw wensen is hierbij een belangrijk onderdeel. Hoe specifieker u uw wensen opgeeft, des te duidelijker het beeld van uw uitvaartkosten.

Monuta
Uw premie is incl. € 64,- distributiekosten.
U betaalt premie tot aan het overlijden van de verzekerde(n).
Uw verzekerd bedrag en premie worden jaarlijks geïndexeerd.
Uw premie kan jaarlijks veranderen
Dela
Distributiekosten € 9,60. Deze brengen wij in de eerste 10 jaren tegelijk met je premie in rekening, dit is € 0,08 per maand.
Poliskosten: € 3,50. Deze worden éénmalig in rekening gebracht.
Waardevast, dus altijd de afgesproken begrafenis of crematie. Het verzekerd bedrag stijgt mee met de uitvaartkosten in Nederland.
 
Yarden
Distributiekosten € 59 per verzekerde.
U kunt de verzekering direct aanpassen als uw wensen veranderen.
U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg
 

Onafhankelijk en snel

De berekening is onafhankelijk en snel, binnen 60 seconden staat het totale kostenoverzicht op uw scherm. U ziet dan ook snel waar u aan toe bent. Heeft u ook al een goede verzekering afgesloten om de luxe uitvaart kosten te dekken? Als dat niet het geval is raden wij u aan dat z.s.m. te doen. Zo zijn alle uitvaartkosten gedekt.

Luxe uitvaart berekenen

Berekenen direct wat uw luxe uitvaart gaat kosten. Binnen een kleine 60 seconden heeft u het kostenplaatje op uw beeldscherm staan!