Wat kost een begrafenis ongeveer?

Wat kost een begrafenis ongeveer? Deze vraag wordt door steeds meer mensen gesteld. Om op deze vraag een antwoord te kunnen geven moet u eerst nadenken over uw wensen en eisen. Wat wilt u voor soort begrafenis? Is een sobere begrafenis voldoende of wilt u het allemaal heel luxe aankleden? Voor een sobere begrafenis bent u zo'n 5.000 euro kwijt.

Meest gekozen

Kiest u voor een "normale" begrafenis, dan kunt u rekenen op zo'n 7.500 euro. Dit is overigens de meest gekozen optie. Toch kan ook de prijs van een normale begrafenis variëren. De totale kosten zijn namelijk ook afhankelijk van het aantal gasten dat u gaat ontvangen. Een begrafenis waar maar 50 mensen op af komen zal uiteraard goedkoper zijn in vergelijking tot een begrafenis waar 500 gasten welkom zijn. Er zal in dat geval een groter gebouw gehuurd moeten worden en er moet meer koffie, thee en cake serveert worden.

Monuta
Uw premie is incl. € 64,- distributiekosten.
U betaalt premie tot aan het overlijden van de verzekerde(n).
Uw verzekerd bedrag en premie worden jaarlijks geïndexeerd.
Uw premie kan jaarlijks veranderen
Dela
Distributiekosten € 9,60. Deze brengen wij in de eerste 10 jaren tegelijk met je premie in rekening, dit is € 0,08 per maand.
Poliskosten: € 3,50. Deze worden éénmalig in rekening gebracht.
Waardevast, dus altijd de afgesproken begrafenis of crematie. Het verzekerd bedrag stijgt mee met de uitvaartkosten in Nederland.
 
Yarden
Distributiekosten € 59 per verzekerde.
U kunt de verzekering direct aanpassen als uw wensen veranderen.
U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg
 

Wat kost een begrafenis ongeveer?

Om een goed antwoord te krijgen op de vraag "Wat kost een begrafenis ongeveer?" hebben wij een zogenaamde bereken tool op deze website opgenomen. Hierin kunt u aangeven welke wensen u heeft, er zal vervolgens een berekening gemaakt worden en aangeven worden wat uw persoonlijke uitvaart gaat kosten. Heeft u nog geen verzekering, dan kunt u deze na de berekening eenvoudig online afsluiten. Zo worden alles kosten gedekt!